Loading...

Murstensvæg

Murstensvægge giver et råt og hyggeligt look i boligen

En murstensvæg (også kaldet en New Yorker-væg) giver stuen, køkkenet eller hvilket som helst rum helt nyt liv. Samtidig tilfører det hjemmet et råt og personligt twist, som er svært at matche på andre måder. Det er heller ikke så svært at gå til, som man skulle tro. Det kan virke uoverskueligt at gå i gang med sådan et projekt, men du behøver ikke være murer eller tømrer for at kaste dig ud i at bygge en murstensvæg. Når du har fået bygget den, kan du nyde synet af et helt nyt rum, som har fået de smukke gamle mursten frem i lyset. Det giver et unikt udtryk, som vil give kant og hygge i din bolig på en måde, som intet møbel, maling eller interiør kan.


Når du vælger mursten fra Munkesten.dk, så stammer de typisk fra byggerier fra 1900-tallet. Dengang blev mursten brændt i en gammel ringovn. Det har givet leret det helt enestående farvespil, som fungerer godt i en murstensvæg. Den gamle produktionsform og det dygtige håndværk, der præger murstenene, har medvirket til at give stenene en god robust og holdbar sammensætning. Det er netop de egenskaber og stenens historie og sjæl, som giver din nye murstensvæg et helt unikt og råt udseende. Når man ser en væg med mursten fra Munkesten.dk, så udstråler den godt gammeldags håndværk og masser af autenticitet og historie. Vi nedtager stenene i hånden - sten for sten. Derefter sorteres og håndrenses de nænsomt. Denne skånsomme håndtering gør dem yderst velegnede til brug i din nye murstensvæg af gamle sten.


Blog Post 1

Manuelt arbejde betaler sig - Er du bange for at kaste dig ud i en hjemmebygget murstensvæg, så kontakt en professionel. Men har du mod på lidt manuelt arbejde, som ender med, at du får den murstensvæg, som du har drømt om, så træk i arbejdstøjet og kom i gang! Du kan starte her hos os. Når du har lagt hårdt arbejde i dit projekt, så vil det også betale sig. Det er ikke blot boligen, der vil takke dig for sit nye look. Det vil miljøet og klimaet også. Når du bruger Munkesten.dk's genanvendelige materialer, er det nemlig en bæredygtig og miljøvenlig måde at bygge din nye murstensvæg på. Så du kan roligt gå i gang med at bygge med god samvittighed. Der er masser af gode råd og vejledning at hente.Kontakt os, så vil vi med glæde give dig gode råd til, hvordan du kan bygge din nye murstensvæg - og så skal vi nok give dig et godt tilbud på det antal og de mursten, der passer bedst til dit projekt.

Kontakt

Hvis du skal bruge vejledning til at føre drømmene ud i livet eller ønsker at bestille med det samme, kan du skrive til os