Loading...

Gamle Mursten

Giv dit hjem nyt liv med gamle mursten

Leder du efter noget helt unikt og klimavenligt i forbindelse med dit næste byggeprojekt? Spørgsmålet er blot, hvor du finder det. Her på siden finder du gamle mursten, hvor du er sikret god kvalitet og land holdbarhed. De rustikke og gamle mursten, vi forhandler, har fortsat deres egen charme og gør noget helt specielt ved din indretning. Har du disse gamle mursten i dit hjem vil det med garanti gøre indtryk på enhver.
Project Example

Levering af gamle genbrugsmursten i høj kvalitet

Vores genbrugsmursten kommer fra historiske bygningsværker fra overalt i Europa, så du ved, at der er en helt særlig fortid bag de rustikke vægge i dit hus. Du kan nærmest føle historien mellem fingrene, når du stryger hænderne henad den rå murstensvæg, der holder på varmen. Du er i sikre hænder, når du køber dine gamle mursten hos os. Munkesten.dk er specialist indenfor levering af disse unikke håndstrøgne mursten, hvor der ikke findes to ens. Det faktum, at de ikke er ens, gør at hver enkelt mursten med patina har sit eget udtryk. Munkestenene skiller ud på helt særlig vis, og gæster vil uden tvivl spørge ind til den unikke historie bag hver enkelt sten. Du vil på nogle af murstenene tilmed se unikke teglværksstempler, som blot er med til at føje til den spændende fortid bag stenene. De gamle mursten er typisk fragtet hele vejen fra Sydeuropa, så der er et stort forarbejde i, at du kan få munkesten, der har holdt store bygningsværker ved lige. Husk på at du altid kan forespørge specifikke munkestenstyper ved at skrive en e-mail til info@munkesten.dk.

Project Example

De store byggeprojekter bliver til virkelighed med patinerede mursten

Det er med patinerede mursten, der er importeret af Munkesten.dk, at du skal føre de helt store projekter ud i livet. Du kan tænke dem ind i et nyt køkken, hvor den rå stil vil være perfekt. Hvis pejsen skal have et nyt udtryk, kan du med fordel også bruge gamle mursten. Du kan også drømme dig til et nyt spændende liv på badeværelset, hvor flotte gamle sten, giver en helt unik stemning. Du bestemmer helt selv, hvilke projekter du kaster dig over. Det er dog kun med gamle mursten, at du har muligheden for at føre drømmen helt ud i livet og skabe den unikke, rustikke stemning med masser af sjæl, som vil give indretningen et ekstra løft. Hvis du skal bruge vejledning til at føre drømmene ud i livet eller ønsker at bestille med det samme, kan du altid ringe til os på tlf. 70 70 20 25.

Project Example

De rå mursten giver dit hus unik charme og holder på varmen

Hvis du ønsker et hus med sjæl og elegant New Yorker-stil er du landet på den rette side. De rå og gamle mursten giver et hvilket som helst hjem nyt liv og ny charme. Derudover er der også den store fordel ved at bruge genbrugssten til gulvet, at de er optimale i forhold til gulvvarme, da varmen bliver bredt udover hele stenen. Du kommer således ikke til at fryse tæerne på selv de køligste vinterdage. Det er det stilfulde, funktionelle og miljørigtige valg, du finder her på siden - uanset formålet. Hvis de patinerede, flotte og gamle mursten er noget for dig, så kontakt os endelig via e-mail eller telefon og hør mere.

Kontakt

Hvis du skal bruge vejledning til at føre drømmene ud i livet eller ønsker at bestille med det samme, kan du skrive til os